Casal d'estiu Aventura 2022

ARA SÍ, SENSE RESTRICCIONS COVID!

 

dies del 27 de juny al 29 de juliol de 2022 (setmana 1: 27/06 - 01/07; setmana 2: 04/07 - 08/07; setmana 3: 11/07 - 15/07; setmana 4: 18/07 - 22/07; setmana 5: 25/07 - 29/07)        

població Sant Esteve de Palautordera    

localització edifici Institut SES Can Record   

edats adreçades nois i noies cursant ESO i Batxillerat.    

tipologia d'activitats molt diverses: gimcanes, tallers, esports, piscina, excursions al bosc, activitats d'aventura, team building,... 

sortides especials 

Sàlting a Granollers, acampada a Tamariu, inflables aquàtics i platja a Calella, complex esportiu Júlia, acampada a Montseny, Waterworld.

preus de 9:00h a 13:00h: una setmana: 77€; dues setmanes: 150€; tres setmanes: 215€; quatre setmanes: 265€; cinc setmanes: 305€. Els preus inclouen totes les activitats i sortides. 5% de descompte pel segon germà (inscripció mínima de tres setmanes). Servei de menjador a l'escola Vallmanya: 11€ / dia esporàdic, 40€ / setmana (4 menús, excloent el dia de sortida).   

horari de 9:00h a 13:00h (excepció de les sortides que acaben a les 15:00h i a les 17:00h) i de 9:00h a 15:00h (inclou dinar).

reunió informativa 28 d'abril a les 19:00h, al Teatre Municipal Pare Casals, de Sant Esteve de Palautordera i intentarem també fer-ho en directe pel Youtube - MèsTres Activitats.

inscripcions dies 4, 5 i 6 de maig de 17h a 20h presencials al vestíbul del Teatre Municipal Pare Casals (Sant Esteve). Les places són limitades.

 

 

Aquest serà el nostre 9 casal d'estiu, i venim d'una experiència molt complexa els dos últims anys, on la situació provocada per la pandèmia no ens va deixar gaudir com ens agrada i com sabem que agrada als nens i nenes. Tot i així, creiem que vam sortir-nos'en d'allò més bé, procurant que tots els infants puguessin guadir d'un lleure educatiu segur i de qualitat que tan es mereixien i que tan es mereixen cada any! Cal recordar i agraïr el fet que gran part de l'èxit va ser gràcies al compromís de totes les famílies que van estar amb nosaltres els últims dos anys.

Enguany, les restriccions Covid al lleure s'han derogat així que, tot i que per a nosaltres serà important garantitzar la seguretat de tots els participants al casal, com sempre ho hem fet, preveiem un nou estiu de pel·lícula.

Sempre, seguint amb la il·lusió del primer dia i procurant que tots els nens i nenes que vinguin a compartir uns dies amb nosaltres, s'ho passin bomba i aprenguin moltes coses, aprofitant l'avantatge que ens dona aprendre jugant: "l'educació és lleure; el lleure és educació".

A continuació es detalla una mica més d'informació del funcionament del casal d'enguany, completant la informació resum que hi ha més amunt. Abans que res, dir-vos que aquest casal és un casal força esportiu i aventurer, que combina moltes disciplines, tan esportives com d'aventura, i també té un seguit d'activitats molt diverses que li donen una dimensió molt més global que permet als joves participar d'activitats molt variades (gimcanes, team building, activitats audiovisuals, aprenentatge per servei,...). 

distribució de grups segons les inscripcions, distribuirem els participants en diferents grups procurant fer-los el més coherents i homogenis possible. Tots els grups seguiran un calendari d'activitats similar.

horari com s'ha especificat anteriorment, la franja horaria principal del casal és de 9:00h a 13:00h (algun dia pot allargar-se uns 10 minuts), exceptuant els dies que hi hagi sortides i activitats especials, que poden acabar a les 15h o a les 17h.

sortides especials al flyer mostrat anteriorment, es poden veure algunes de les sortides que farem durant l'estiu. Seguim apostant per totes aquelles sortides que sabem de primera mà son un èxit per tots els nens i nenes. A més, enguany hem incorporat una sortida nova, el Sàlting a Granollers que creiem serà molt divertida.

equip directiu i monitoratge tenim la gran sort de comptar amb grans monitors, que es complementen a la perfecció entre ells i que ensenyaran moltes coses a tothom que vingui. A part de tenir gran experiència en el món del lleure, quasi tots estan vinculats en el món educatiu de forma professional, cosa que aporta molta qualitat durant el dia a dia. Pel què fa a l'equip directiu, serem l'Andreu i en Cesc, que no serem mai a l'entrada del casal, però sí que serem als diferents accessos del casal de l'escola Vallmanya, on si ens heu de dir qualsevol cosa personalment, podreu trobar-nos allà. A part d'això, sabeu que podeu contactar amb nosaltres a través del mail i els mòbils.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres aquí

Reunió informativa

28 d'abril 2022. 

19:00h (P3 a 6è) Veure'la en diferit AQUÍ!

20:00h (Eso i Batxillerat) Veure'la en diferit AQUÍ!

Al Teatre Municipal Pare Casals.

 

 

 

Inscripcions

4, 5 i 6 de maig, presencial.

De 17h a 20h al vestíbul del Teatre Municipal Pare Casals

Cal portar: còpies de la documentació sol·licitada per realitzar la inscripció (targeta sanitària i carnet de vacunes actualitzat).

El pagament es podrà realitzar en efectiu o bé per transferència bancària.

 

Places limitades!

 

Per qualsevol consulta, no dubteu en preguntar-nos'ho.

© 2016 Mestres Activitats. All Rights Reserved. Designed By Mestres Activitats