Casal de Nadal 2020-21

 

Benvolgudes famílies.

Esperem i desitgem que estigueu visquent tota aquesta situació de la millor manera possible, i que sobretot, us trobeu bé de salut.

 

S'acosten les festes de nadal i sabeu que des de fa 7 anys (aquest seria el 8è) a Sant Esteve fèiem Casal de Nadal. Enguany no podrà ser així... Degut a tota la situació, a les normatives que han anat aplicant i desaplicant, a com cauen els dies laborables dins les festes, a la procedència d'uns i altres de grups estables molt diversos i un llarg nombre de motius que podríem anar escrivint, hem cregut que el més prudent per aquestes festes és que no tirem endavant el servei de Casal de Nadal.

 

Ens sap greu perquè eren forces les famílies que venieu i tant els infants com nosaltres ens ho passàvem molt bé, però a diferència de l'estiu, on crèiem que la necessitat de fer el casal era molt més gran que ara (degut a la durada, al temps que feia que els infants estaven tancats a casa,...), hem optat per deixar-ho córrer i esperar amb moltes ganes que el Casal d'Estiu, o fins i tot, qui sap si el de Setmana Santa, els puguem fer amb la "màxima" normalitat possible.

 

Esperem ens entengueu i aprofitem el missatge per desitjar-vos, també com en els últims 8 anys, que passeu unes molt bones festes i tingueu una bona entrada a l'any 2021, que esperem ens depari més alegries que aquest. 

 

Una abraçada molt forta, doneu molts records als vostres fills i filles i ens retrobem molt aviat!

 

© 2016 Mestres Activitats. All Rights Reserved. Designed By Mestres Activitats