Casal d'estiu 2022

ARA SÍ, SENSE RESTRICCIONS COVID!

 

dies del 27 de juny al 29 de juliol de 2022 (setmana 1: 27/06 - 01/07; setmana 2: 04/07 - 08/07; setmana 3: 11/07 - 15/07; setmana 4: 18/07 - 22/07; setmana 5: 25/07 - 29/07)        

població Sant Esteve de Palautordera    

localització edifici Escola Vallmanya    

edats adreçades nens i nenes cursant des de P3 a 6è de primària.    

tipologia d'activitats molt diverses: gimcanes, tallers, esports, piscina, excursions al bosc,... 

sortides especials 

Parc Malgrat (P3 a P5), acampada a l'escola (P3 a P5), visita al Circ Cric (P3 a 2n), platja de Mataró (1er a 6è), Sàlting Granollers (1er a 6è), colònies al Mogent de Llinars (1er a 6è), complex esportiu Júlia (3er a 6è), Marineland (P3 a P5), Waterworld (1er a 6è).

preus de 9:00h a 13:00h: 59€ / setmana - 280€ / 5 setmanes - (descomptes per a germans a partir de 3 setmanes). Per la resta de preus, consultar el flyer més avall.   

horari de 9:00h a 13:00h (servei bon dia de 8:00h a 9:00h), de 9:00h a 15:00h (inclou dinar) i de 9:00h a 17:00h (inclou dinar i casal de tarda).

reunió informativa 28 d'abril a les 19:00h, al Teatre Municipal Pare Casals, de Sant Esteve de Palautordera i intentarem també fer-ho en directe pel Youtube - MèsTres Activitats.

inscripcions dies 4, 5 i 6 de maig de 17h a 20h presencials al vestíbul del Teatre Municipal Pare Casals (Sant Esteve). Les places són limitades.

 

 

 

Aquest serà el nostre 9 casal d'estiu, i venim d'una experiència molt complexa els dos últims anys, on la situació provocada per la pandèmia no ens va deixar gaudir com ens agrada i com sabem que agrada als nens i nenes. Tot i així, creiem que vam sortir-nos'en d'allò més bé, procurant que tots els infants puguessin guadir d'un lleure educatiu segur i de qualitat que tan es mereixien i que tan es mereixen cada any! Cal recordar i agraïr el fet que gran part de l'èxit va ser gràcies al compromís de totes les famílies que van estar amb nosaltres els últims dos anys.

Enguany, les restriccions Covid al lleure s'han derogat així que, tot i que per a nosaltres serà important garantitzar la seguretat de tots els participants al casal, com sempre ho hem fet, preveiem un nou estiu de pel·lícula.

Sempre, seguint amb la il·lusió del primer dia i procurant que tots els nens i nenes que vinguin a compartir uns dies amb nosaltres, s'ho passin bomba i aprenguin moltes coses, aprofitant l'avantatge que ens dona aprendre jugant: "l'educació és lleure; el lleure és educació".

 

A continuació es detalla una mica més d'informació del funcionament del casal d'enguany, completant la informació resum que hi ha més amunt.

distribució de grups els diferents grups del casal estaran distribuits de la següent manera:

- Grup P3-P4-P5: els nens i nenes que hagin fet P3, P4 i P5 seguiran pràcticament el mateix quadrant d'activitats, però estaran dividits en 3 subgrups (P3, P4 i P5, cada un amb els seus monitors i seguint el ritme d'activitat adaptat al màxim a l'edat).

- Grup 1er i 2on: els nens i nenes que hagin fet 1er o 2on de primària també seguiran el mateix calendari d'activitats, però seran dos grups diferents, amb els seus respectius monitors i monitores (sempre tenint en compte el nombre d'inscrits). Tot i així, hi haurà activitats que faran conjuntament.

- Grup 3er i 4rt: els nens i nenes que hagin fet 3er o 4rt de primària seguiran el mateix calendari d'activitats. En el cas de tenir moltes inscripcions de nens i nenes d'aquestes edats, plantejarem el fet de dividir el grup en 3r i 4t per poder gaudir millor de les diferents activitats.

- Grup 5è i 6è: els nens i nenes que hagin fet 5è o 6è de primària seguiran el mateix calendari d'activitats.

Aquesta distribució de grups pot modificar-se un cop passades inscripcions. Si ens trobéssim amb molts inscrits en algun grup, per garantir-ne el correcte funcionament, podria ser que es dividís.

horari dins les franges horàries descrites anteriorment, comentar que:

- servei bon dia (8:00h a 9:00h): entès com un servei per a les famílies que no poden portar els fills a les 9:00h, no com una hora més de casal. Els nens es podran deixar al casal entre les 8:00h i les 8:45h. De 8:45h a 9:00h, les portes del casal romandran tancades, fins les 9:00h que s'obriran perquè entri tothom. Les portes es tancaran a les 9:15h. El servei bon dia tindrà una petita tarifa, per controlar-ne una mica l'afluència.

- casal de matí: entrades (9:00h a 9:15h): aprofitarem alguns dels aspectes positius que ens ha deixat la pandèmia i habilitarem els 3 accessos al casal per així no concentrar a tots els grups al mateix punt. Això facilitarà molt la logística i serà menys feixuc per a tothom.

- servei menjador (13:00h a 15:00h): dins aquestes dues hores, els infants dinaran (càtering M'penta, tindreu el calendari de menús per poder procurar una dieta equilibrada als vostres fills/es, en concordança amb el que mengin per dinar. Pels al·lèrgics també hi haurà els diferents menús adaptats). De 13:00h a 13:30h els infants tindran una estona de temps lliure per poder jugar, llegir o jugar a algun joc de taula. A les 13:30h es rentaran les mans i a dinar. En acabat, faran una estona de descans fins que alguns marxin a les 15:00h i els altres comencin el casal de tarda, a la mateixa hora i fins les 17:00h. Els més petitons que es quedin fins les 17:00h, abans de començar el casal de tarda, faran una estona de relaxació (migdiada). Hi haurà la possibilitat de contractar el servei de menjador i casal de tarda de forma esporàdica: 11€ servei menjador / dia; 16€ servei menjador i casal de tarda / dia; 5€ casal de tarda / dia. Per contractar aquests serveis esporàdics, s'haurà de comunicar el mateix dia als directors i monitors del grup del vostre fill/a, i pagar en efectiu a l'entrada del casal. 

tipologia d'activitats com sempre, hi haurà un centre d'interès durant el casal que permetrà als infants (sobretot als més petits), viure més intensament totes les activitats, i aprofitarem per donar petites pincellades d'història segons la temàtica. Enguany, la temàtica anirà sobre l'univers que envolta la pel·lícula d'Avatar.

sortides especials al flyer mostrat anteriorment, es poden veure algunes de les sortides que farem durant l'estiu. Seguim apostant per totes aquelles sortides que sabem de primera mà son un èxit per tots els nens i nenes. A més, enguany hem incorporat una sortida nova, el Sàlting a Granollers que creiem farà les delicies de petits i grans.

equip directiu i monitoratge tenim la gran sort de comptar amb gran part de la plantilla de monitors que ja han estat amb nosaltres anys passats, i els que no han pogut seguir, estan molt ben coberts. Tenim un equip de monitors i monitores molt especialitzat en el sector, la gran majoria titulats en el món del lleure, amb gran experiència, i a més a més, molts d'ells també amb titulacions universitàries (en procés o ja acabades) relacionades amb el món de l'educació i els infants (magisteri, psicologia, infermeria,...). Pel què fa a l'equip directiu, serem l'Andreu i en Cesc, que procurarem ser sempre (almenys un dels dos), als accessos del casal, per resoldre qualsevol dubte o consulta que pogueu tenir. A part d'això, sabeu que podeu contactar amb nosaltres a través del mail i els mòbils.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres aquí

Reunió informativa

28 d'abril 2022. 

19:00h (P3 a 6è) Veure'la en diferit AQUÍ!

20:00h (Eso i Batxillerat) Veure'la en diferit AQUÍ!

Al Teatre Municipal Pare Casals.

 

 

 

Inscripcions

4, 5 i 6 de maig, presencial.

De 17h a 20h al vestíbul del Teatre Municipal Pare Casals

Cal portar: còpies de la documentació sol·licitada per realitzar la inscripció (targeta sanitària i carnet de vacunes actualitzat).

El pagament es podrà realitzar en efectiu o bé per transferència bancària.

 

Places limitades!

 

Per qualsevol consulta, no dubteu en preguntar-nos'ho.

© 2016 Mestres Activitats. All Rights Reserved. Designed By Mestres Activitats