Casal de setembre 2019

 

dies del 26 d'agost al 6 de setembre de 2019 (setmana 1: 26/08 - 30/08; setmana 2: 2/09 - 6/09)        

població Sant Esteve de Palautordera    

localització edifici Escola Vallmanya   

edats adreçades nens i nenes que aquest setembre comencin P3 fins a nens i nenes que hagin cursat 3er d'ESO.    

tipologia d'activitats molt diverses: gimcanes, tallers, esports, piscina, excursions al bosc,... 

sortides especials parc d'Aventura Mestres Activitats (tots), acampada al Montseny (de 3er de primària a 3er d'ESO) i Waterworld (tots).  

preus de 9:00h a 13:00h: 60€-63€ / setmana - de 9:00h a 14:30h: 92€ / setmana - de 9:00h a 16:30h: 105€ / setmana. 

horari de 9:00h a 13:00h (servei bon dia de 8:00h a 9:00h, 1€/dia), de 9:00h a 14:30h (inclou dinar) i de 9:00h a 16:30h (inclou dinar i casal de tarda).

inscripcions del 22/07 al 26/07 i del 29/07 al 2/08 a l'entrada i sortides del casal d'estiu (escola Vallmanya); i del 22/07 al 21/08 via correu electrònic. Les places són limitades.

 

Aquest serà el nostre 6 casal de setembre, i val a dir que, per ser un casal que ja no es feia, cada any ens hem anat superant en nombre d'inscrits, fet que ha provocat que la diversió cada cop augmenti, cosa que n'estem molt contents i agraïts. Per part nostra, volem seguir donant l'opció a les famílies que necessiten aquest tipus de casals en temporades no lectives i seguim igual d'engrescats que sempre per procurar que tots els nens i nenes que vinguin a passar uns dies amb nosaltres, s'ho passin bomba i aprenguin moltes coses, aprofitant l'avantatge que ens dona aprendre jugant: "l'educació és lleure; el lleure és educació".

A continuació es detalla una mica més d'informació del funcionament del casal d'enguany, completant la informació resum que hi ha més amunt.

distribució de grups els diferents grups del casal estaran distribuits de la següent manera:

- Grup PETITS - P2,P3 i P4: els nens i nenes que hagin fet l'últim any de guarderia, P3 i P4.

- Grup MITJANS - P5, 1er i 2on: els nens i nenes que hagin fet P5, 1er o 2on de primària.

- Grup GRANS - 3er, 4rt i 5è: els nens i nenes que hagin fet de 3er a 5è de primària.

- Grup MÉS GRANS - 6è de primària, 1er, 2on i 3er d'ESO: els nens i nenes que hagin fet 6è de primària, o de 1er a 3er d'ESO.

Aquesta distribució de grups pot modificar-se un cop passades inscripcions. Si ens trobéssim amb pocs o molts inscrits en algun grup, per garantir-ne el correcte funcionament, podria ser que s'ajuntés o es dividís.

horari dins les franges horàries descrites anteriorment, comentar que:

- servei bon dia (8:00h a 9:00h): entès com un servei per a les famílies que no poden portar els fills a les 9:00h, no com una hora més de casal. Els nens es podran deixar al casal entre les 8:00h i les 8:45h. De 8:45h a 9:00h, les portes del casal romandran tancades, fins les 9:00h que s'obriran perquè entri tothom. Les portes es tancaran a les 9:15h.

- servei menjador (13:00h a 14:30h): dins aquesta hora i mitja, els infants dinaran (càtering M'penta, tindreu el calendari de menús per poder procurar una dieta equilibrada als vostres fills, en concordança amb el que mengin per dinar. Pels al·lèrgics també hi haurà els diferents menús). Hi haurà la possibilitat de contractar el servei de menjador i casal de tarda de forma esporàdica: 10€ servei menjador / dia; 15€ servei menjador i casal de tarda / dia. Per contractar aquest servei esporàdic, s'haurà de comunicar el mateix dia als directors i monitors del grup del vostre fill, i pagar en efectiu a l'entrada del casal.

equip directiu i monitoratge tots els monitors que hi haurà al casal de setembre són monitors que han estat al casal d'estiu treballant amb nosaltres. Tenim un equip de monitors molt especialitzat en el sector, molts d'ells titulats en el món del lleure, amb gran experiència, i a més a més, molts d'ells també amb titulacions universitàries relacionades amb el món de l'educació i els infants (mestres, pedagogs, infermeres, psicòlegs,...). Pel què fa a l'equip directiu, serem l'Andreu i en Cesc, que procurarem ser sempre (almenys un dels dos), a l'entrada i sortides del casal, per resoldre qualsevol dubte o consulta que pogueu tenir. A part d'això, sabeu que podeu contactar amb nosaltres a través del mail i els mòbils.

 

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres aquí

 

 

Inscripcions

Del 22/07 al 26/07 i del 29/07 al 2/08, físicament a l'entrada i sortides del casal d'estiu (als directors). Del 22/07 fins el 21/08, via correu electrònic (descarregant el full d'inscripció de la web). Si els vostres fills/es ja han vingut al casal d'estiu, no caldrà que s'adjunti la documentació sol·licitada (targeta sanitària i carnet de vacunes), ja que aprofitarem els de l'estiu (a no ser que hi hagi hagut alguna modificació).

Places limitades!

 

Omplir el full d'inscripció 

(descarregueu-lo aquí)

 

i envieu-lo juntament amb la documentació solicitada (còpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunes actualitzat):

 

- al correu electrònic: mestresactivitats@gmail.com 

 

El pagament es farà en efectiu quan es realitzi la inscripció (en el cas de fer-se físicament, del 22/07 al 2/08), o bé el primer dia que el nen/a vingui al casal, en el cas que es faci via correu electrònic.

© 2016 Mestres Activitats. All Rights Reserved. Designed By Mestres Activitats