Casal de Nadal 2019-20

 

dies 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre 2019 i 2 i 3 de gener 2020    

població Sant Esteve de Palautordera    

localització edifici el Corral (costat del pavelló)    

edats adreçades nens i nenes cursant des de P3 a 6è de primària    

tipologia d'activitats molt diverses: tallers, gimcanes, excursions al bosc i al parc, pavelló, arts escèniques, esports,...    

preus 12€/dia (inscripció de menys de 5 dies); 10€/dia (inscripció de 5 o més dies)    

horari de 9:00h a 13:00h (servei bon dia de 8:00h a 9:00h)

 

El casal de nadal vol donar resposta a una necessitat detectada al poble i a les rodalies. Un cop iniciades les vacances de nadal al curs escolar, la major part dels pares i mares segueixen la seva activitat laboral. Aquest fet provoca una incompatibilitat d'horaris entre pares i fills.

Mestres Activitats, seguint la nostra filosofia de treball, proposem un casal de nadal lúdic, sense perdre de vista l'important component educatiu, com a solució a aquesta necessitat existent.

 

Plantegem el casal en dos grups: petits (P3, P4 i P5) i grans (de 1er a 6è), per tal de poder atendre correctament tots els infants. Els dos grups seguiran el mateix programa d'activitats adaptant-les sempre que sigui necessari. No obstant això, els grups poden veure's modificats segons inscripcions.

 

Enguany, el punt de trobada del casal serà al Corral de Sant Esteve, edifici municipal situat al costat del pavelló. No obstant això, es realitzaran activitats en altres localitzacions, com el pavelló, el teatre, espais exteriors, ... i també utilitzarem el pati de l'escola Vallmanya.

 

Els monitors que seran al casal de nadal són persones responsables amb gran experiència al sector (si no és la primera vegada que veniu amb nosaltres, segur que els coneixareu).

 

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres aquí

 

 

 

Inscripcions

A partir del 20 de novembre fins el 20 de desembre.

Places limitades!

 

Omplir el full d'inscripció 

(descarregueu-lo aquí)

 

i envieu-lo juntament amb la documentació solicitada (còpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunes actualitzat):

 

- al correu electrònic: mestresactivitats@gmail.com 

- o bé dipositeu-lo a l'Ajuntament de Sant Esteve en horari d'atenció al públic.

 

El pagament es farà en efectiu el primer dia que el nen/a vingui al casal.

© 2016 Mestres Activitats. All Rights Reserved. Designed By Mestres Activitats