Casal d'estiu Aventura 2019

 

dies del 25 de juny al 26 de juliol de 2019 (setmana 1: 25/06 - 28/06; setmana 2: 1/07 - 5/07; setmana 3: 8/07 - 12/07; setmana 4: 15/07 - 19/07; setmana 5: 22/07 - 26/07)     

població Sant Esteve de Palautordera    

localització edifici Institut SES Can Record (per confirmar)   

edats adreçades nois i noies cursant ESO i Batxillerat.    

tipologia d'activitats molt diverses: gimcanes, tallers, esports, piscina, excursions al bosc, activitats d'aventura, team building,... 

sortides especials "Humor Amarillo" a can Putxet, acampada a Tamariu, inflables aquàtics i platja a Calella, parc d'aventura, complex esportiu Júlia, acampada a Montseny, Waterworld. El quadran de les sortides segons la setmana en què es realitzaran es pot veure al flyer, més avall.

preus de 9:00h a 13:00h: una setmana: 75€; dues setmanes: 145€; tres setmanes: 210€; quatre setmanes: 260€; cinc setmanes: 300€. Els preus inclouen totes les activitats i sortides. 5% de descompte pel segon germà (inscripció mínim de tres setmanes). Servei de menjador a l'escola Vallmanya: 10€ / dia esporàdic, 36€ / setmana.   

horari de 9:00h a 13:00h (excepció de les sortides que acaben a les 15:00h i a les 17:00h) i de 9:00h a 15:00h (inclou dinar).

reunió informativa 25 d'abril a les 20:00h, al teatre municipal Pare Casals (Sant Esteve).

inscripcions 8, 9 i 10 de maig, de 17:00h a 20:00h, al teatre municipal Pare Casals (Sant Esteve). Les places són limitades.

 

 

Aquest serà el nostre 5 casal d'estiu per a nois i noies d'eso i batxillerat, i estem igual d'engrescats que sempre per procurar que tothom que vinguin a compartir uns dies amb nosaltres, s'ho passi bomba i aprengui moltes coses, aprofitant l'avantatge que ens dona aprendre jugant: "l'educació és lleure; el lleure és educació".

A continuació es detalla una mica més d'informació del funcionament del casal d'enguany, completant la informació resum que hi ha més amunt. Abans que res, dir-vos que aquest casal és un casal força esportiu i aventurer, que combina moltes disciplines, tan esportives com d'aventura, i també té un seguit d'activitats molt diverses que li donen una dimensió molt més global que permet als joves participar d'activitats molt variades (gimcanes, team building, activitats audiovisuals, aprenentatge per servei,...). 

distribució de grups els participants es dividiran en dos grups, ja que l'any passat ens vam trobar amb la necessitat de desdoblar el grup degut al gran nombre de participants, i enguany, ja plantegem d'entrada aquesta divisió. Per un cantó, s'agruparan els nois i noies que hagin fet 1er o 2on d'Eso, i per l'altre, la resta de participants (3er i 4rt d'Eso i superior). Les activitats estrella seran les mateixes per a tots els participants.

horari com s'ha especificat anteriorment, la franja horaria principal del casal és de 9:00h a 13:00h (algun dia pot allargar-se uns 10 minuts), exceptuant els dies que hi hagi sortides i activitats especials, que en detallem l'horari a continuació:

sortides especials en el flyer que hi ha més amunt, es pot veure la distribució d'activitats segons cada setmana.

- "Humor Amarillo" a can Putxet: 9:00h a 15:00h. Anirem en autocar. S'haurà de portar esmorzar i dinar.

- Acampada a Montseny: de dijous entre les 8:00h i les 9:30h fins divendres a les 17:00h (en aquesta sortida, les famílies us haureu de fer càrrec del transport. Tan en l'anada com en la recollida, es deixaran els fills al càmping Les Piscines del Montseny). S'haurà de portar esmorzar, dinar, berenar i sopar del primer dia, i esmorzar i dinar del segon dia. Recomanem que, en la mesura del possible, les famílies s'organitzin al màxim per optimitzar els vehicles.

- Platja de Calella: 9:00h a 15:00h. S'haurà de portar esmorzar i dinar.

- Acampada a Tamariu: de dijous a les 9:00h fins divendres a les 17:00h (aquests horaris poden modificar-se, sobretot el del dijous). S'haurà de portar esmorzar, dinar, berenar i sopar del primer dia, i esmorzar i dinar del segon dia. Anirem en autocar fins el càmping Tamariu, situat a la mateixa població.

- Waterworld: 9:00h a 17:00h. S'haurà de portar esmorzar i dinar.

 

Aquí podeu veure els links de les pàgines web d'alguns dels llocs on anem:

"Humor Amarillo" a can Putxet

Càmping Tamariu (acampada costa brava)

Mar aventura Calella (inflables aquàtics)

Complex esportiu Júlia

Càmping Les Piscines (acampada Montseny)

Waterworld

 

equip directiu i monitoratge tenim la gran sort de comptar amb grans monitors, que es complementen a la perfecció entre ells i que ensenyaran moltes coses a tothom que vingui. A part de tenir gran experiència en el món del lleure, quasi tots estan vinculats en el món educatiu de forma professional, cosa que aporta molta qualitat durant el dia a dia. Pel què fa a l'equip directiu, serem l'Andreu i en Cesc, que no serem mai a l'entrada del casal, però sí que serem a l'entrada i sortida del casal de l'escola Vallmanya, on si ens heu de dir qualsevol cosa personalment, podreu trobar-nos allà. A part d'això, sabeu que podeu contactar amb nosaltres a través del mail i els mòbils.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres aquí

 

 

 

 

Inscripcions

Fora de termini.

 

Passats els tres dies d'inscripcions, totes aquelles famílies que es vulguin inscriure al casal d'estiu, s'han de posar en contacte amb nosaltres per consultar la disponibilitat de places, enviant un mail al nostre correu electrònic (mestresactivitats@gmail.com), dient el curs en el que estan interessats i les setmanes. Gràcies i disculpeu les molèsties.

 

© 2016 Mestres Activitats. All Rights Reserved. Designed By Mestres Activitats