Casal d'estiu 2019

 

dies del 25 de juny al 2 d'agost de 2019 (setmana 1: 25/06 - 28/06; setmana 2: 1/07 - 5/07; setmana 3: 8/07 - 12/07; setmana 4: 15/07 - 19/07; setmana 5: 22/07 - 26/07; setmana 6: 29/07 - 2/08)        

població Sant Esteve de Palautordera    

localització edifici Escola Vallmanya    

edats adreçades nens i nenes cursant des de P3 a 6è de primària.    

tipologia d'activitats molt diverses: gimcanes, tallers, esports, piscina, excursions al bosc,... 

sortides especials sant Hilari aventura (P3 a 2on), parc Malgrat (P3 a P5), Green Indoor Park (1er a 6è), Happy Parc (P3 a P5), acampada a l'escola (P3 a P5), platja de Mataró (1er a 6è), inflables aquàtics Calella (3er a 6è), colònies al Mogent de Llinars (1er a 6è), complex esportiu Júlia (3er a 6è), Marineland (P3 a 2on), Waterworld (3er a 6è), parc d'Aventura Mestres Activitats (1er a 6è).  

preus de 9:00h a 13:00h: 56€ / setmana - 270€ / 5 setmanes - 315€ / 6 setmanes (descomptes per a germans a partir de 5 setmanes). Per la resta de preus, consultar el flyer més avall.   

horari de 9:00h a 13:00h (servei bon dia de 8:00h a 9:00h), de 9:00h a 15:00h (inclou dinar) i de 9:00h a 17:00h (inclou dinar i casal de tarda).

reunió informativa 25 d'abril a les 19:00h, al teatre municipal Pare Casals (Sant Esteve).

inscripcions 8, 9 i 10 de maig, de 17:00h a 20:00h, al teatre municipal Pare Casals (Sant Esteve). Les places són limitades.

 

 

Aquest serà el nostre 6 casal d'estiu, i estem igual d'engrescats que sempre per procurar que tots els nens i nenes que vinguin a compartir uns dies amb nosaltres, s'ho passin bomba i aprenguin moltes coses, aprofitant l'avantatge que ens dona aprendre jugant: "l'educació és lleure; el lleure és educació".

 

A continuació es detalla una mica més d'informació del funcionament del casal d'enguany, completant la informació resum que hi ha més amunt.

distribució de grups els diferents grups del casal estaran distribuits de la següent manera:

- Grup P3-P4-P5: els nens i nenes que hagin fet P3, P4 i P5 seguiran pràcticament el mateix quadrant d'activitats, però estaran dividits en 3 subgrups (P3, P4 i P5, cada un amb els seus monitors i seguint el ritme d'activitat adaptat al màxim a l'edat). 

- Grup 1er i 2on: els nens i nenes que hagin fet 1er o 2on de primària (igual que l'any passat, pot ser que algunes setmanes el grup es divideixi en 2, conformant un grup de 1er i un altre de 2on, tot i que seguiran el mateix calendari d'activitats).

- Grup 3er i 4rt: els nens i nenes que hagin fet 3er o 4rt de primària.

- Grup 5è i 6è: els nens i nenes que hagin fet 5è o 6è de primària.

Aquesta distribució de grups pot modificar-se un cop passades inscripcions. Si ens trobéssim amb molts inscrits en algun grup, per garantir-ne el correcte funcionament, podria ser que es dividís.

horari dins les franges horàries descrites anteriorment, comentar que:

- servei bon dia (8:00h a 9:00h): entès com un servei per a les famílies que no poden portar els fills a les 9:00h, no com una hora més de casal. Els nens es podran deixar al casal entre les 8:00h i les 8:45h. De 8:45h a 9:00h, les portes del casal romandran tancades, fins les 9:00h que s'obriran perquè entri tothom. Les portes es tancaran a les 9:15h. Enguany, el servei bon dia tindrà una petita tarifa, per controlar-ne una mica l'afluència.

- servei menjador (13:00h a 15:00h): dins aquestes dues hores, els infants dinaran (càtering M'penta, tindreu el calendari de menús per poder procurar una dieta equilibrada als vostres fills/es, en concordança amb el que mengin per dinar. Pels al·lèrgics també hi haurà els diferents menús adaptats). De 13:00h a 13:30h els infants tindran una estona de temps lliure per poder jugar, llegir o jugar a algun joc de taula. A les 13:30h es rentaran les mans i a dinar. En acabat, faran una estona de descans fins que alguns marxin a les 15:00h i alguns comencin el casal de tarda, a la mateixa hora i fins les 17:00h. Els més petitons que es quedin fins les 17:00h, abans de començar el casal de tarda, faran una estona de relaxació (migdiada). Hi haurà la possibilitat de contractar el servei de menjador i casal de tarda de forma esporàdica: 10€ servei menjador / dia; 15€ servei menjador i casal de tarda / dia; 5€ casal de tarda / dia. Per contractar aquests serveis esporàdics, s'haurà de comunicar el mateix dia als directors i monitors del grup del vostre fill/a, i pagar en efectiu a l'entrada del casal.

tipologia d'activitats com sempre, hi haurà un centre d'interès durant el casal que permetrà als infants (sobretot als més petits), viure més intensament totes les activitats, i aprofitarem per donar petites pincellades d'història segons la temàtica. Enguany, la temàtica anirà sobre romans i gals, vinculant algunes activitats amb els mítics dibuixos animats "Astèrix i Obèlix". Tots els participants del casal estaran dividits en aquests dos grups que hauran de competir i cooperar per assolir els diferents reptes que se'ls hi presentin. Seguirem apostant per l'activitat vertical (anirà canviant de dia), ajuntant tots els participants dels diferents grups, permetent que cada infant desenvolupi rols diferents dins un col·lectiu.

sortides especials al flyer mostrat anteriorment, es pot veure un quadre on hi ha especificades les diferents activitats i sortides especials que es duran a terme durant el casal. Només comentar que a la 5ena setmana hi haurà l'actuació pels pares i la festa final que fem cada any, com a cloenda del que entenem que seran les 5 setmanes amb més afluència de participants del casal. La 6ena setmana l'entenem com un punt i seguit del casal, però creiem que ja no hi haurà tants participants, i és per això que la cloenda més important la fem la setmana anterior. No obstant això, a la 6ena setmana també hi ha una activitat molt especial, programada per l'últim dia, que farà les delícies de tots els que ens acompanyin aquella última setmana abans de les vacances d'agost (Marineland i inflables aquàtics a Calella).

 

Aquí podeu veure els links de les pàgines web d'alguns dels llocs on anem:

Parc Sant Hilari Aventura

Green Indoor Park

Parc Malgrat

Casa de colònies

Mar aventura Calella (inflables aquàtics)

Complex esportiu Júlia

Waterworld

Happy Parc

Marineland

 

equip directiu i monitoratge tenim la gran sort de comptar amb gran part de la plantilla de monitors que ja han estat amb nosaltres anys passats, i els que no han pogut seguir, estan molt ben coberts. Tenim un equip de monitors molt especialitzat en el sector, la gran majoria titulats en el món del lleure, amb gran experiència, i a més a més, molts d'ells també amb titulacions universitàries relacionades amb el món de l'educació i els infants (magisteri, psicologia, infermeria,...). Pel què fa a l'equip directiu, serem l'Andreu i en Cesc, que procurarem ser sempre (almenys un dels dos), a l'entrada i sortides del casal, per resoldre qualsevol dubte o consulta que pogueu tenir. A part d'això, sabeu que podeu contactar amb nosaltres a través del mail i els mòbils.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres aquí

 

 

 

 

Inscripcions

Fora de termini.

 

Passats els tres dies d'inscripcions, totes aquelles famílies que es vulguin inscriure al casal d'estiu, s'han de posar en contacte amb nosaltres per consultar la disponibilitat de places, enviant un mail al nostre correu electrònic (mestresactivitats@gmail.com), dient el curs en el que estan interessats i les setmanes. Gràcies i disculpeu les molèsties.

 

© 2016 Mestres Activitats. All Rights Reserved. Designed By Mestres Activitats